13 Aralık 2011 Salı

Studio Rain'den hediyelere geçmeden önce kısaca tanıtalım.

Yaklaşık bir yıl önce firmalara ayakkabı koleksiyonu hazırlama fikrinden yola çıkarak, ilginç tasarımları ve cesurca kullandıkları renkleriyle, ayakkabılara hayat verirken, hayatlarını da birbirleriyle birleştiren, ikisi de ayakkabı tasarımcısı olan, bir çift tarafından kurulan bir tasarım stüdyosu ve tasarım ayakkabı markasıdır.

Çok şeker değil mi? Kimileri için ev yaşamında ve iş yaşamında beraber olmak zor gibi görünse de; bence meslektaş olmak, tasarımlara beraber ruh katmak eminim ki her bir ürünü bebekleri gibi sevmelerine neden oluyordur .)

Studio Rain'in tasarımcılarından biri lise, enstitü, üniversite ve kurslar derken toplam sekiz yıl boyunca sadece "ayakkabı tasarımı" üzerine eğitim alırken başarılarını, eğitim süresinde aldığı dereceler ve ödüllerle pekiştirmiş.

Diğeri ise, oniki yıldır ayakkabı sektöründedir. Ayakkabının hem tasarım hem de üretim kısmının tüm inceliklerini hakimdir ve hem İtalya hem de Türkiye'de birçok firmada tasarımcı olarak çalışmıştır.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde, Studio Rain tasarımları 1. Ayakkabı Tasarım Yarışmasında derece aldı ve Vogue İtalya tarafından keşfedilip, koleksiyonları "En İyi Proje" olarak seçildi. Tüm detayları blogundan da takip edebilirsiniz.

Studio Rain'in dişi sahibi .) pek neşeli bir karakterdir. Bu yüzden uzun süredir ben de severek takipteyim. Etraftaki birçok siyah ve kahverengi ayakkabıya inat koleksiyonlarında rengarenk ayakkabılar üretmekten yana ve hep renkli daha da renkli tasarımlara imza atıyor. Kısaca dünya derdi almış başını gitmişken; insanlar bakınca güldürebilen, neşe veren ayakkabılar yapma derdindeler! Dikkat ederseniz ayakkabılar, clutch ve kemerler piyasada gördüklerimizden çok farklı!

Studio Rain ayakkabılarda, renk ve tasarımların yanı sıra işçiliklerine ve kullanılan malzemelerine çok büyük önem veriliyor. %100 deriden üretilen ve tabanlarında kösele kullanılan Studio Rain ayakkabıların her biri tek tek, büyük bir titizlikle elde üretiliyor. Yaz ve kış koleksiyonlarının yanı sıra kısa süreli periyodlarla koleksiyonlara yeni model eklendiğinden Facebook sayfalarını ve bloglarını takip etmenizi öneririm.

Ayrıca Studio Rain'den almak istediğiniz ayakkabının, isteğinize göre renklerinde değişiklik yapıp üretebiliyorlar da! Fiyat aralıkları 229 TL - 399 TL arasında değişiyor. Ödemeyi havele yoluyla yapabiliyorsunuz. Beğenip almak istediğiniz model üzerinde değişiklikleri yapıp karar verdikten sonraki en erken 7 gün, en geç 15 gün içinde ayakkabınızı üretip adrese teslim olarak yollayabiliyorlar!

Studio Rain ürünlerine havale yoluyla adrese teslim olarak sahip olabileceğiniz gibi, Nes-Galata, Lazy-Ankara, New'in Boutique-Sakarya'dan gidip, görüp, deneyerek de alma şansınız var. Bunlar dışında kafanızda tasarladığınız bir ürünü kişiye özel tasarım olarak da yaptırabilirsiniz.

Sizler için ortaya karışık bir kolaj hazırladım; en azından söylemlerimizde haksız olmadığımızı anlarsınız .)


Gelelim hediye edilecek 4 şeker papiyi kazanmanız için yapmanız gerekenlere:

Yorumlarda ADSIZ seçseniz bile rumuz belirtmeyi unutmayın.
Unutmayın ki; hak geçmesin diye her yorumu tek tek kontrol ediyorum.
Şartları belirttiğim gibi yerine getirmeden yorum yazanlar geçersiz sayılacak.


Bu yazıma İSTİYORUM diye yorum yazmanız,

http://www.stildirektoru.com/2011/12/studio-rainden-4-kisiye-ozel-tasarm.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder